About me,

Ik ben gek van vormgeving en communicatie, ik weet de aandacht te vragen en vast te houden. 

Wie ben ik?

Ik ben Jasper Giljam, ZZP’er onder de naam AWETASTIC (voormalige MIJ_vormgeving) Als zzp-er maak ik logo’s, brochures, flyers en alles waar ik mijn vormgeving maar op los kan laten. Een groot onderdeel van mijn werkzaamheden zijn onderandere Productfotografie, Grafische vormgeving, Motion design en webdesign. Mijn klanten bestaan onder andere uit sociale ondernemers, starters, scholen, welzijnsorganisaties en reclamebureaus. 

Mijn krachten?

Hard werken en niet rusten tot het gewenste resultaat is bereikt. Adobe CC kent geen geheimen voor mij, behendig met WordPress en Joomla en veel ervaring met productfotografie, videobewerking en motion graphics. 

Mijn kwaliteiten?

Leergierig, duik overal meteen in en niet bang om op mijn bek te gaan. Ik heb een sterk oog voor detail en ben creatief in het zoeken naar oplossingen. Daarnaast schuw ik een uitdaging niet, of het nou gaat om een strak concept neerzetten of gewoon heel veel handwerk. 

Graphic design

AWETASTIC heeft ruim 10 jaar ervaring in de grafische industrie. Bij AWETASTIC kan je terecht voor al je drukwerk. Van flyers en stickers tot banners en vlaggen. Maar ook brochures, logo’s en huisstijlen ontwikkelen we bij AWETASTIC. 

Motion design

Één van de diensten van AWETASTIC is Motion design maar je kan bij AWETASTIC kan je ook terecht voor al je videobewerkingen. Van strakke edit tot creative bumper ben je bij AWETASTIC in goede handen.

Web design

Ben jij op zoek naar een goede website? Een website die jouw online identiteit vertegenwoordigd? Of wil je een webshop om jouw eigen producten te verkopen? AWETASTIC kan jou helpen met alle aspecten die hierbij komen kijken.